Festival van het betere Vlaamse Bier zaterdag 11 mei 2019 lokaal Luitersheide, Lint

Home Routeplanner Bierlijsten Overig aanbod Comments Foto'sContact

Bierlijsten

Op deze 35ste editie van ons “Festival van het betere Vlaamse bier” presenteren wij u opnieuw een selectie van iets meer dan 100 bieren.

Het speciale thema dit jaar is “Abdijbieren”.

Ook dit jaar hebben wij weer een mooie lijst met een 35-tal speciale bieren voor ons BIERDEGUSTATIEPALLET: maak je eigen selectie van 4 verschillende 15 cl-bierproevertjes uit onderstaande speciaal hiervoor bestemde lijst. Ook enkele van de buitenlandse donkere bieren zijn beschikbaar voor het proefpallet.

Daarnaast bieden we ook dit jaar opnieuw 7 bijzondere bieren aan per apart bierproefglas van 15cl, waaronder een aantal exclusieve bieren: stuk voor stuk pareltjes met een aparte smaak – zeker even bekijken en proeven!

Er zitten in ons aanbod nogal wat ongefilterde bieren die een natuurlijk troebel uitzicht vertonen. Ook bij bieren met hergisting op de fles kan de overgebleven gist het bier een beetje troebel maken. Dit is geen teken dat het bier "slecht" is en heeft geen negatieve invloed op de smaak; eerder integendeel. Wij laten u de bieren op flesjes zelf uitschenken, zodat u zelf beslist hoeveel van het gistdepot u wil meeschenken.

Bekijk hier het aanbod: (onder voorbehoud – last-minute wijzigingen mogelijk – volg het hier)

Bijzondere bieren per degustatieglas
Bierdegustatiepallet-bieren
Onze selectie bieren in 25 of 33 cl flesjes